Понад 200 коробок з горілчаними виробами: у Володимирі-Волинському районі правоохоронці затримали автомобіль із сумнівним вантажем. Про це повідомляє поліція Волині.

Читайте також: Перевищення у 10 разів: п'яний волинянин роз'їжджав містом

Учора на автодорозі у селі Фалемичі Володимир-Волинського району співробітники групи реагування патрульної поліції у співпраці з працівниками УСБУ та фіскальної служби в області зупинили автомобіль Ford Transit. За кермом транспортного засобу перебував 35-річний лучанин.

У салоні транспортного засобу правоохоронці виявили 200 картонних коробок об’ємом 10 літрів з горілкою та 16 коробок об’ємом 6 літрів з коньяком. На коробках були відсутні марки акцизного збору. Будь-яких документів на товар водій не надав. Походження продукції невідоме.

Читайте також: На Волині чоловік у власному домі обладнав підпільний алкоцех (фото)

На місце прибула слідчо-оперативна група поліції Володимир-Волинського райвідділу поліції. Сумнівний товар вилучили. Транспортний засіб помістили на арештмайданчик.

Відомості зареєстровані у журналі Єдиного обліку заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події. Правоохоронці з’ясовують походження товару. Триває перевірка.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook