Один із лікарняних закладів Волині перебуває в стані припинення діяльності.

Читайте також:"Замінування" у Луцьку: з міської клінічної лікарні евакуйовують пацієнтів (фото)

Лікарняний заклад у селищі Голоби, засновником якого є Ковельська райдержадміністрація, перебуває в стані припинення діяльності.

Про цей факт стало відомо з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань Міністерства юстиції України, – інформує Район.Ковель.

Комунальний заклад "Голобська райлікарня № 2 Ковельського району", засновником якого з 10 вересня 1997 року є Ковельська районна державна адміністрація, перебуває в стані припинення з 6 червня 2019 року. Як зазначається на сайті Мінюсту, кредитори можуть заявити свої вимоги до 7 серпня 2019 року.

Читайте також: На Волині та у Луцьку зафіксували небезпечне захворювання

Питання ліквідації, очевидно ж, погоджено з керівником Ковельського міськрайонного територіального медичного об’єднання Олегом Самчуком.

Ліквідатором юридичної особи є перший заступник голови Ковельської районної державної адміністрації Роман Кульцман. Крім нього до складу ліквідаційної комісії також увійшли Гнатюк Яна Валентинівна та Михальчевська Галина Павлівна, яка є головним бухгалтером централізованої бухгалтерії Ковельського МТМО.

До речі, згідно ч. 2 ст. 184 Кримінального кодексу України, незаконне скорочення мережі державних і комунальних закладів охорони здоров’я карається штрафом до однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook