Співробітники управління протидії наркозлочинності ГУНП у Волинській області викрили в незаконному збуті наркотичних речовин 32-річного жителя Луцька та 31-річного жителя Нововолинська.

Читайте також: На Волині затримали продавця психотропів

У п’ятницю в обласному центрі правоохоронці затримали 32-річного місцевого жителя, котрий продавав амфетамін. Поліцейські викрили його після збуту 1 г цієї психотропної речовини. Зловмисника раніше уже притягували до кримінальної відповідальності, про це повідомляє прес-служба поліції Волинської області.

У суботу в Нововолинську поліцейські затримали  за збут наркотичних речовин 31-річного місцевого мешканця. У правопорушника виявили таблетку з наркотичною речовиною обіг якої обмежений – Бупронорфіну, чотири флакони "Тропікаміду" та два паперових згортки з речовиною рослинного походження, схожою на канабіс. Усе виявлене правоохоронці вилучили.

Обох правопорушників поліцейські затримали в порядку статті 208 КПК України.

Читайте також: На Волині судитимуть чоловіка, який хотів провезти наркотики через кордон

За цими фактами триває досудове розслідування, розпочате за ч. 2 ст. 307 (  Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів ) Кримінального кодекс України. Зловмисникам загрожує покарання позбавленням волі строком від шести до десяти років.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter