Останій раз ви авторизувались через "%social%"

На Волині збір ПДВ перевищив на 20% показники минулого року

четвер, 14.06.18  12:06
На Волині збір ПДВ перевищив на 20% показники минулого року

Протягом п’яти місяців 2018 року на Волині зібрано 490,7 мільйона гривень податку на додану вартість. Це на 19,9 відсотка більше, ніж аналогічного періоду торік. Про це інформує Відділ організації роботи ГУ ДФС у Волинській області.

Читайте також: Стало відомо, скільки коштів надійшло на ремонт волинських доріг у 2018 році

Динаміка зростання сплати ПДВ пов’язана з економічними тенденціями розвитку регіону та вдосконаленням процесів адміністрування – констатують у ГУ ДФС у Волинській області.

Читайте також: Місцеві бюджети Волині зросли на понад 300 мільйонів гривень

"За рахунок перекриття схем мінімізації через автоматизовану систему моніторингу оцінки ризиків маніпулювати з сумами податкового кредиту з ПДВ  стало  неможливо. Оскільки податкові накладні та розрахунки коригування аналізуються в СМ КОР автоматично, то суб’єктивний чинник повністю виключено. Більш того, фахівці ДФС негайно реагують на ризикові операції з тим, щоб попередити можливе використання схем мінімізації. Завдяки таким сучасним та прозорим підходам в адмініструванні податку на додану вартість ситуація зі сплатою ПДВ прогнозована і стабільна", – наголосила начальник ГУ ДФС у Волинській області Світлана Савчук.

Читайте також: Стало відомо, хто боргує найбільше податків на Волині

У волинському управлінні ДФС також зауважують, що частка ПДВ у надходженнях до держбюджету найбільш вагома. Зокрема, із загальної суми 1 мільярда 223 мільйонів гривень, що надійшли у січні -травні цього року до держбюджету області, майже півмільярда – сплачений волинськими суб’єктами господарювання ПДВ.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter

Помилка в тексті?Виділи її мишкою та натисни Ctrl + Enter

Коментарі

    коментарів немає
Коментар буде опубліковано після модерації
×публікації по часу :