В одному з сіл Локачинського району злодій виніс з будинку прикрас на чималу суму. Правоохоронці вчасно встановили особу крадія та затримали.

Читайте також: У Володимирі-Волинському потерпілий самостійно розкрив злочин (Відео)

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області, пише Район.Локачі.

4 грудня, в селі Привітне Локачинського району з будинку місцевої мешканки злодій викрав ювелірні вироби, вартістю 40 тис. грн. Поліцейські за лічені години встановили особу крадія та вилучили в нього незаконно добуте майно. За фактом крадіжки слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України.

Інцидент трапився вночі. З помешкання 48-річної жительки села Привітне злодій викрав ювелірні вироби й втік. Працівники поліції оперативно встановили, що до злочину причетний 20-річний мешканець Горохівського району. Викрадені прикраси правоохоронці вилучили.

За даним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає, зокрема, покарання штрафом до 850 грн або виправними роботами на строк до двох років, або позбавленням волі на строк до трьох років.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook