На мешканку Нововолинська "повісили" 5 онлайн-кредитів, про які вона дізналася 6-го вересня. Позики оформили у різних фінансових установах.

Читайте також: У Луцьку шахраї видурили у чоловіків майже 300 тисяч гривень

Тепер до жінки телефонують колектори і вимагають погасити борги. Між тим вона уже з’ясувала, що у кредиторів зазначено навіть не її прізвище, зате паспортні правильні. Волинянка звернулася до правоохоронців і така історія, як виявляється не єдина. Про це йдеться в сюжеті телеканалу ТРК АВЕРС, повідомляє БУГ.

Одного дня зателефонував невідомий номер і дівчину попросили віддати борг у сумі 3 тисячі гривень, а якщо ні – їй щодня ростимуть відсотки.

"5 вересня зателефонували і сказали, що брала кредити, назвавши всі мої паспортні дані, реєстрацію і заявили, що брала кредит 22 серпня. Сказали, що я підписала договір. Та в мене немає електронного ключа і я не маю змоги. Сказали маю виплатити, інакше будуть йти відсотки. Та я не брала цих кредитів", – розповіла дівчина.

Згодом мешканка Нововолинська дізналася, що за її паспортом закріплено ще 5 кредитів на різні кредитні установи, які були оформлені за одну ніч.

"Є бюро кредитних історій України і можна дізнатися, скільки і чи взято кредит. Я подала запит та замовила статус контроль. Виявилося, що на мене оформлений не один кредит, а цілих 5. Суми не вказані, не вказані договори", – додає нововолинянка.

Читайте також: На Волині орудує банда шахраїв-іноземців

Більш детальніше − у ТРК АВЕРС:

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook