При проведенні заходів спільно з СБУ у Волинській області на митному посту "Ягодин" Волинської митниці Держмитслужби при огляді автомобіля з харчовими добавками виявили незадекларований товар на суму понад 3 мільйони гривень.

Читайте також: У Луцьку затримали шахрая з кримінальним "стажем"

10 квітня прямуючи з Республіки Польща в Україну, в зону митного контролю митного поста "Ягодин" Волинської митниці заїхав вантажний автомобіль "Renault Master" під керуванням громадянина України. Про це інформує Волинська митниця Держмитслужби у Facebook.

До митного контролю митному органу подано товаросупровідні документи, відповідно до яких переміщуються харчові добавки.

В результаті повного митного огляду зазначеного транспортного засобу, виявлено 1047 одиниць незадекларованих товарів, серед яких 1042 телефони марки "Apple", 4 телевізори марки "Samsung" QE 65 та лазерний сепаратор M-Triangel, загальною вартістю понад 3 млн. грн.

Таким чином, громадянин України, намагався незаконно з приховуванням від митного контролю ввести товар на митну територію України.

Читайте також: На Волині мотоцикліст потрапив в ДТП: водія госпіталізували

Працівниками Волинської митниці Держмитслужби складено протокол про порушення митних правил, відповідно до якого товар вилучено до рішення суду.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook