Інформація про спроби встановити обладнання для прослуховування кабінету керівника САП не відповідає дійсності.

Читайте також: "Україна – єдина європейська держава, в якій генпрокурор завжди анонсує підозри", – Ситник

Про це повідомляє прес-служба НАБУ.

"У відповідь на заяви Назара Холодницького, повідомляємо, що співробітники НАБУ не знаходилися і не проводили ніяких дій на території Антикорупційної прокуратури і в її внутрішньому дворі. Зате на території лікарні "Охматдит" мали місце законні і санкціоновані заходи відповідно до чинного законодавства, суть яких НАБУ поки розголошувати не може ", – йдеться в повідомленні.

Також, за інформацією НАБУ, сьогодні неподалік від свого місця дислокації (приблизно за півкілометра від САП) співробітники Управління спеціальних операцій НАБУ проводили планові заняття з тактико-спеціальної підготовки – такі заняття проводяться регулярно.

Читайте також: Трьом працівникам НАБУ оголосили про підозру, – СБУ

"У якийсь момент, з незрозумілих причин, мікроавтобус, в якому знаходилися співробітники УСО, без будь-яких пояснень заблокували кілька автомобілів і близько десятка невідомих осіб, які в подальшому були ідентифіковані як працівники Управління державної охорони і САП. Співробітники УСО НАБУ розцінили цей крок як можливу провокацію, тому викликали поліцію і вжили заходів до розблокування автомобіля ", – стверджують у відомстві.

"На жаль, під час розблокування кілька автомобілів отримали незначні пошкодження. Вони зафіксовані працівниками Національної поліції. НАБУ готове всебічно сприяти проведенню повної і об'єктивної перевірки за цими фактами", – резюмували в НАБУ.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter