У Горохові сталася сварка між військовослужбовцями і в.о. начальника Держгеокадастру Волині Олесем Іващенком, під час якої чиновнику розбили на голові яйце.

Читайте також: Лучанку, яка підтримує "русскій мір", атовці закидали яйцями (відео)

Про це повідомляє Район.Горохів з посиланням на учасників події.

Атовці 30 жовтня прийшли до Горохівської райдержадміністрації вимагати пояснень, чому місцевим бійцям відмовляють у праві на землю, коли у той же час її отримують особи з інших областей.

У цей час Олесь Іващенко проводив прийом громадян. До нього навідалися місцеві атовці, члени громадської спілки "Спілка воїнів АТО Волині", а також із Луцька приїхали представники Волинського осередку "Національний корпус" на чолі з керівником Андрієм Д’яченком і "Народного контролю" на чолі з депутатом Павлом Данильчуком.

В Іващенка запитали, чому відбувається так, що місцевим учасникам АТО не виділяють ділянки з земель, які розподіляє Держгеокадастр, а дають землі, до прикладу, людям з інших областей.

Головний земельник почав пояснювати, що є проблеми з документами і деякі питання не погоджують сільські ради. У відповідь на це присутні активісти і атовці почали вигукувати до Олеся Іващенка: "Пиши заяву на звільнення! Ми місяць тому вже приходили".

Візит дійсно відбувався місяць тому, проте землі так і не почали видавати.

Після цих слів почалася шарпанина і в ході сутички Іващенку на голові розбили яйце. Атовці пообіцяли розійтися, коли головний земельник напише заяву на звільнення.

Читайте також: У київському суді розглядають справу підозрюваних у підриві польського консульства у Луцьку

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter