Відома українська співачка – солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва опублікувала нове фото, на якому представила широкий суд пікантний образ.

Читайте також: Кошовий на інавгурації Зеленського повідомив, чи йде в політику насправді

Цього разу на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram зірка опублікувала незвичайний знімок, на якому вона позує в звичному зухвалому і навіть "бунтарському" образі.

Співак і учасник гуртів "Время и Стекло" і MOZGI Олексій Завгородній святкував свій день народження. Зі святом артиста вирішили привітати всі близькі і рідні, в числі яких були і учасники музичних груп.

Сам іменинник влаштував бурхливу вечірку, яку також відвідала його колега і близький друг Надя Дорофєєва. Яскравим фото з заходу співачка поділилася через кілька годин після завершення, представивши яскравий кадрю

На фото Надя позує сидячи прямо на столі в коротеньких джинсових шортах, також на ній одягнута майка з глибоким вирізом на грудях. При цьому Дорофєєва приспустили джинсову куртку, оголивши плечі.

"Neon birthday party Позитиву", – коротко підписала нове фото зірка.

Читайте також: Настя Каменських розповіла про весілля з Потапом (відео)

Відзначимо, що новий кадр викликав справжній фурор серед шанувальників зірки. Вони прийшли в захват від зовнішнього вигляду Наді, не економлячи на епітети і компліменти на її адресу:

"Чекаємо фотки з іменінніком", "Нереальна фігура", "Для Лешко так одяглася, знаю, у вас з ним вся ніч впереді", "Вау! Крутяк"," Яка сексі Надя","Вауу! Нереально","Занадто вауууу!".

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook