Ще минулого року улюблениця публіки Олена Кравець порадувала шанувальників хорошою новиною – вона народила двійню, хлопчика Ваню і дівчинку Катю. А коли з’являються такі новини, всім відразу цікаво хто ж батько малюків, передає Корупція. Стар  

Сергій Кравець не частий гість світських тусовок, але дещо дізнатися про нього вдалося. Історія кохання Олени і Сергія Кравцов почалася ще з університетських ігор КВН. Дружні стосунки тривали досить довго і тільки через деякий час переросли в роман. Обидва КВН-щики, веселі, сміхотливі, з загальними інтересами і поглядами, вони стали парою.

В одному з інтерв’ю Олена Кравець розповіла, як вирішила, що Сергій Кравець – її майбутній чоловік. “Одного разу я помітила, що Сергій вже кілька днів не з’являється на репетиціях. Напевно, захворів. Мобільних тоді не існувало, домашнього телефону у нього теж не було. Стоячи на зупинці, я довго вагалася, а потім сіла в тролейбус і поїхала ні до себе додому, а до нього.

Двері відчинила його мама, Наталія Михайлівна. “Леночка, проходь!” Я зайшла, озирнулася і зрозуміла, що в цьому будинку буду жити, – немов задзвенів внутрішній дзвіночок. Через деякий час Олена Кравець дізналася, що вагітна.

Більше 13 років тому відбулося весілля пари. На весілля були запрошені більше 100 гостей, яке, до речі, в основному оплачували молодята, адже на гастролях команди КВН непогано заробляли. У 2003 році пара вперше стала батьками. Їх дочці Маші зараз 13 років. Сергій Кравець дуже любить своїх дітей. Тепер двійнята ще більше зміцнять шлюб.

Коли Сергій Кравець з дружиною переїхали до Києва з Кривого Рогу, де була зосереджена їхня особисте і творче життя, все закрутилося по-новій. Тепер чоловік Олени Кравець практично не виступає на сцені, зате зараз Сергій Кравець – один із креативних авторів студії “Квартал 95”. Акторська професія багато в чому розкриває творчі здібності чоловіка Олени Кравець. Загальні інтереси багато в чому допомагають зберігати в стосунках гармонію. Ось уже кілька років Сергій Кравець має незвичне хобі: він активно займається автогонками і навіть бере участь у міжнародних змаганнях в цьому досить небезпечному і екстремальному виді спорту.

Більш того, він займає призові місця. “Моя родина не намагається мене відговорити від мого захоплення. Це моє хобі, і вони це розуміють. Навпаки, вони мене підтримують і навіть приїжджають вболівати. Мою дружину Олену Кравець я намагався не так долучити до перегонів, скільки спробувати наполягти на тому, щоб вона пройшла курс контр-аварійного водіння. Це важливо навіть на звичайних дорогах. Але вона дуже зайнята – концерти, зйомки, роз’їзди … Важко знайти час. Але я вирішую це питання, тому що розумію – це важливо“.
Особисте життя пара намагається тримати за сімома замками, тому інформацію про те, хто такий Сергій Кравець, чоловік Олени Кравець з “Кварталу 95” так складно знайти. У будь-якому випадку зрозуміло, що це гармонійна пара, яка вже більше 10 років підтримує один одного у всіх починаннях і тепер виховує трьох дітей.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook