Сьогодні о 22.30 на телеглядачів 1+1 чекає фінальна серія тринадцятого сезону реаліті "Міняю жінку", в якому дві родини з кардинально різними поглядами на життя обмінюються дружинами на тиждень.

Читайте також: Лучанок запрошують взяти участь у новому реаліті-проекті

У новому обміні візьмуть участь родини з селища Таврія на Запоріжжі та села Топільно на Волині, передає "ТСН".

У проекті візьме участь волинська сім'я – життєрадісні Олександр, його дружина Юлія та двоє діток: Софія і Дарина. Сім’я керує весільним салоном. Чоловік допомагає дружині в усьому: вихованні дітей, бізнесі та домашніх справах.

"Мені хочеться побачити, як живуть інші родини, як вони виховують своїх дітей і будують стосунки один з одним", – зізнається Юлія щодо своїх очікувань від проекту.

За умовами проекту, родини обміняються дружинами на шість днів, три з яких вони житимуть за старими правилами, а на інші три нова господиня введе власні. На сьомий день пари зустрінуться, щоб поділитись досвідом.

Читайте також: Які секрети подружнього життя відкрила сімейна пара з Луцька у програмі "Міняю жінку"?

Від так, волинянці Юлії, яка потрапить до села Таврія на Запоріжжі, знадобляться всі її жіночі чари та мудрість, щоб "знайти ключик" до серця нового чоловіка і допомогти йому повірити в себе. Однак вона впевнена, що поруч із розумною жінкою будь-який чоловік перетворюється на лицаря.


Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter