У Луцьку 15 лютого невідома особа здійснила напад на агітаційну палатку БПП та кандидата у президенти Петра Порошенка. Чоловік порізав палатку і втік. Наразі незрозуміло хто і навіщо це зробив, інформує ВолиньPost.

Читайте також: На Волині БПП тисне на держслужбовців, чиї родичі відкрито виступають за Зеленського

Волинський штаб БПП "Солідарність" на чолі з Іваном Миркою, швидше за все, звинуватить у нападі когось із конкурентів: обласну організацію Юлії Тимошенко, Володимира Зеленського або УКРОП.

Втім лучани розглядають даний інцидент з іншої точки зору.

"Чудова історія про те як нападають на палатки БПП у Луцьку. Підбіг з ножем, порізав палатку. І що саме головне одразу реакція. Це політичні апоненти які побачили високий рівень Порошенка. То ви вважаєте що в штабах апонентів стільки недолугих технологів і ідіотів, які замість того щоб піднімати рейтинги, чи на крайняк підкупити виборців, будуть замовляти когось щоб палатку ножем порізав? Це тільки ідіот може видумати, щоб якось виправдати низький показник рейтингів діючої влади. Але що вже радує без прямих звинувачень.

Читайте також: "Та пішов ти": Порошенка зганьбили у Харкові (відео)

Сорок один кандидат. Значить хтось з сорока. Може то штаб Зеленського? Аго! Валєра. Ти КВНщік, ти не міг щось прикольніше придумати? Прислали би чувака в плащі, щоб розвернув плаща і потряс причендалями своїми перед жіночками. Чи може то як завжди Укроп? Нє, думаю Укроп не зважився би таке зробити. Вони ноччю підпалюють. Або ЮЛЯ? Дуже просто для ЮЛІ. Вони люблять економічний курс. А може то штаб Радикалів? Теж не клеїться, ті з вилами а не ножиком пірочинним ходять.

А все це робиться друзі, щоб хер**ити один одного по пресі. Всі скоти, одні ми хороші. В мене взагалі питання, чого там та палатка робить? Юлія Сиротинська, канцелярія ЛМР, вам подавали заявку на встановлення намету? Питання до тих, хто людей в палатку на роботу бере, чим ви думаєте? Ви берете на роботу людину, забезпечте їм охорону, якщо звісно тут не черговий "піар" хід від екстра технологів.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook