Народний депутат Євген Брагар від партії "Слуга народу", який раніше пропонував пенсіонерці продати собаку, щоб сплатити борг за комунальні послуги, знову потрапив у скандал. Він написав офіційне звернення до Міністерства освіти та науки з пропозицією скасувати вивчення історії України в 5 класі, пише РБК-Україна.

Читайте також: Скандальний "слуга" Брагар не приїхав на обіцяну зустріч із пенсіонеркою, якій порадив продати "елітну собаку"

Як пояснив нардеп у своєму листі, програма з історії України в 5 класі є "поверхневою і низькоінформативною". І від цього предмета взагалі можна відмовитися для того, щоб знизити навантаження на школярів. Він додав, що навантаження на учнів у п'ятому класі перевищує всі санітарні норми.

"Початковий курс історії України за 5 клас охоплює матеріал, який більш поглиблено подається в курсах історії України за 7, 8, 9, 10 та 11 класи. Це все призводить до того, що курс історії України 5 класу поверхневий і низькоінформативний. Все це в свою чергу призводить до відсутності достатньої кількості фактів з навчального курсу для формування самостійного критичного мислення учнем, місцями замінюючи це оціночним судженням вчителя", – написав народний депутат у листі.

Читайте також: "Слуга" жорстко оскандалився через поради, як побороти бідність (відео)

Після того, як в соціальних мережах вибухнув скандал і його ініціативу і почали висміювати користувачі, Брагар видалив повідомлення зі своєї сторінки.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook