Дружина заступника мера Ірпеня Наталія Маркушина померла від ускладнень коронавірусу в клініці Німеччини. Її новонародженого сина вдалося врятувати.

Читайте також: Повідомили деталі про померлих від коронавірусу на Волині

34-річна Наталія Маркушина заразилася коронавірусом на останньому місяці вагітності. У клініку її привезли вже у важкому стані й 27 серпня в Україні вона народила хлопчика, і лікарі оцінили його стан як задовільний. Про це повідомляє ТСН.

Малюка назвали Марк. Після пологів стан жінки почав погіршуватися і медикам довелося під'єднати її до штучного апарату вентиляції легенів. Вона впала в кому і була без свідомості кілька днів. Щоб врятувати їй життя родичі організували транспортування до Німеччини. 10 днів Маркушина боролася за життя, але на жаль, її серце не витримало навантаження, і вона померла 24 вересня.

Про Маркушину в Ірпені відгукуються тепло, вона була професійним нотаріусом і завжди допомагала людям.

Читайте також: Повідомили, в яких медзакладах Луцька виявили хворих на COVID-19 працівників

"Мені ніколи не було так боляче писати...Сьогодні відійшла у Вічність чудова людина – Наталія Маркушина (Бадрудинова) – дружина мого друга, Олександра Маркушина. Наталія Олександрівна ціною свого життя подарувала життя своєму синові", - написав колега Маркушина Володимир Карплюк на своїй сторінці в Facebook.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook