15 компаніям, які беруть участь в будівництві моста з Кубані в окупований Крим, заборгували близько 400 млн рублів (166 млн гривень). Компанія, від якої вони не можуть отримати виплати, є субпідрядником фірми друга Путіна Аркадія Ротенберга.
Постраждалі компанії – невеликі будівельні фірми з Краснодарського краю Росії. Керівники кількох з них записали відеозвернення до Путіна, передає Автовод.

Читайте також: В окупованому Криму обвалилась частина Керченського мосту (Фото)

"Більше 40 організацій так і не отримали кошти за виконані обсяги робіт. Заборгованість становить понад 400 мільйонів. Фірми, розуміючи складність і терміни здачі в експлуатацію моста, використовували свої кошти, а іноді і позикові. В результаті змушені стояти на межі банкрутства. Ми зверталися до багатьох інстанцій, але допомоги розібратися так і не отримали", – сказано в зверненні.

Читайте також: Дружина олігарха Медведчука розширила свій бізнес у Росії

Постраждалі звинувачують у своїх проблемах фірму "ДЕКО", яка, в свою чергу, є субпідрядником компанії "СГМ-Міст" друга Путіна Аркадія Ротенберга.

"Всім, в тому числі Ротенбергу, повідомлялося про наші труднощі, про те, що нам не заплатили гроші. Особисто я з ним не розмовляв, але колеги, наші "брати по нещастю", сказали, що через його заступників до нього доводили цю інформацію", – розповів представник однієї з постраждалих компаній Олексій Борецький.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook