Відомий український репер та продюсер Олексій Потапенко, який нещодавно засвітився в американському Маямі разом з Настею Каменських, показав цікаве фото в своєму Instagram. В цей раз виконавець засвітився в каліфорнійському Лос-Анджелесі. І якщо по приїзду туди Потап викладав фотографії з Каменських, то цього разу він здивував знімком з незнайомкою.

Читайте також: "Я вже награвся'': Потап розповів про відносини з Настею Каменських

Так, на фотографії, яка з'явилася на сторінці Потапа в соцмережі і яку він зробив сам, він позує в компанії симпатичної дівчини. На знімку Потап стоїть у сонцезахисних окулярах, а красуня поряд з ним загадково дивиться в камеру і посміхається, пише "Znaj. ua".

"Є якась принадна Містика в Латиноамериканській красі, one of the super hot TV-Hosts in Latin World", – підписав фотографію продюсер. А шанувальники артиста почали її коментувати.

Читайте також: Потап і Настя перестали приховувати свої стосунки (фото)

"А помітили, що Потап, під Пітбуля косить? Чи це чиста випадковість, що вони так схожі?", "Тільки мені вона схожа на Мішель?", "Мішель нічим не гірше. Навіщо шукати так далеко, якщо є поруч куди краща і молодша?", "Наша Настя Каменських краща", "Містика є, а цицьок немає", "Брови клас", "Спокуслива", "І що саме головне, ця принадна природа є в красі Насті", "Очі як у лисички", "Красуня", – пишуть шанувальники в коментарях до фотографії Олексія Потапенка.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter