Популярна співачка Настя Каменських (NK), яка часто демонструє шанувальниками сміливі образи, наразі знову побалувала фанатів новим сексуальним вбранням.

Читайтетакож: Напівгола Каменських в шкіряному бюстгальтері шокувала фанатів (фото)

Так, на своїй сторінці в Instagram  зірка опублікувала фото, зроблене під час їхнього з Потапом нещодавнього перебування у Мексиці. 

На знімку Настя позує в мереживному топі-корсеті і чорній міні-спідниці з накладними кишенями. Завершили образ співачки елегантні прикраси – сережки, ланцюжок з хрестиком і годинник.

"Сьогодні натрапила на цю сонячну фотографію з Мексики, куди мене запросили презентувати мій хіт "Elefante" на національних телеканалах і радіо, і посміхнулася від теплих спогадів. Дуже хороші враження від цієї колоритної країни і неймовірно добрих людей. Обов'язково всім раджу відвідати Мексику, адже вона вкотре дивує і закохує в себе по-новому", – підписала фото зірка. 

Читайте також: Була коханкою: Полякова приголомшила інтимним зізнанням, як вкрала чоловіка з сім'ї

Світлина Каменських викликала бурхливі емоції шанувальників, які засипали її компліментами.

"Красуня", "Ви приклад для багатьох українців, і не тільки", "Ви з кожним роком все гарнішаєте. Ви справжня молодець і даєте приклад багатьом!", – писали у коментарях прихильники співачки. 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook