32-річна шведська блогерша Бей Ганна розповіла, як привабити багатого чоловіка, лише оновивши свій гардероб.

Читайте також: Вчені назвали ідеальну тривалість сексу

Дівчина у своїх соцмережах навчає, як правильно вести себе і як підібрати одяг, який вас прикрасить, пише "Народна правда".

"Прості деталі, як мереживо, речі, зшиті на замовлення або обтягуючі фігуру, змусять чоловіків звернути на вас увагу, навіть якщо вони цього не хочуть", – говорить блогерша The Sun.

За словами 32-річної блогерши, що зустрічається з банкіром, дотримуючись всього п’яти правил в гардеробі можна "зловити мільйонера".

Носіть щось червоне. Багаті чоловіки люблять, коли жінки носять червоний колір. Він пробуджує думки про пристрасті і прагненні.

На другому місці – ідеально сидять штани, переважно пошиті на замовлення. Ідеально доповнять образ підбори. Якщо підібрати до таких штанів облягаючий топ з акцентом на грудей і талії, вийде третій пункт з топової п’ятірки.

Читайте також: Експерти назвали найоригінальніші секс-ігри в ліжку, які принесуть більше задоволення

Гарний верх важливий. Цікавий топ з відкритими плечима буде ідеальним варіантом, але без глибокого вирізу.

Також Бей радить кокетливі сукні із легкого матеріалу і спідницю-олівець. При цьому варто відмовитися від речей з дуже глибоким декольте і тих, "які роблять схожими на гриб або кекс". Про макіяж, фігуру та інші деталі блогер не говорить.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook