Фахівці зі Всесвітньої організації охорони здоров'я склали список небезпечних для організму людини недорогих продуктів.

Читайте також: Як швидко відновитися після грипу і застуди

Найбільш шкідливими є дешеві ковбаси і сосиски. Це очевидно, адже чим нижча їхня вартість, тим менше у них м'яса і більше небезпечних токсичних канцерогенів, передає Ukrhealth.

Далі у списку – недорогі напівфабрикати і консерви. Зі слів експертів, у такі продукти додають фосфати і трансжири. А в консервованій рибі через окислення банки, зробленої з дешевих матеріалів, можуть почати виділятися важкі метали, також дуже небезпечні для організму.

Читайте також: 5 міфів про першу допомогу, у які вірять українці

Дієтологи не рекомендують вживати і занадто дешеві сири, адже більшість з них містить маргарин, а не молоко. А це може негативно вплинути на серцево-судинну систему.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter