Будь−які стосунки мають припливи й відливи, хороші та погані дні, чи то дружба, чи то велика родина, чи романтична пара. Але коли негатив досягає точки, де всі відчувають, що стосунки починають розвалюватися, − це проблема.

Читайте також: Розповіли, коли секс починає шкодити

Ці три поради фахівців MedikForum допоможуть вам або зберегти їх, або залишити без жалю. Для початку не зайвим буде поставити собі три запитання: Ви зробили достатньо, щоб зберегти стосунки? Ви вичерпали всі можливі варіанти? Ви будете в порядку, якщо все закінчиться?

1. Вживайте заходів негайно

Замість того, щоб дозволити емоціям і подіям кипіти, визнайте, що щось пішло не так, і змініть руйнівні дії. Чим раніше ви виправите поведінку, тим швидше ви вирішите проблему.

2. Якщо ви вирішили рухатися вперед, рухайтеся вперед

Хоча старі образи виникають у свідомості, а пробачення дається важко, життєво важливо піти від негативного епізоду у вашому житті. Це допоможе вийти за рамки образи. Постарайтеся примиритися з тим, що сталося, і вірте, що ваш друг, член сім'ї або партнер докладуть всіх зусиль, щоб стати кращий.

Читайте також: Що ненавидять дівчата під час сексу: найпоширеніші помилки чоловіків

3. Нести відповідальність за свої дії

У кожних стосунках є дві сторони. Хоча інша людина може бути винна, принаймні, на вашу думку, швидше за все, ви також не зовсім маєте рацію − визнавайте свою власну поведінку, керуйте нею, попросіть вибачення за це. Розуміння вашої свідомості й відданості допоможе іншій людині знову піднятися на борт корабля.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook