Регулярне вживання йогурту підтримує нормальну роботу кишечника і знижує ризик розвитку гіпертонії.

Читайте також: Кардіологи назвали 6 продуктів, які зміцнюють серце

Про це заявили вчені зі Школи громадської охорони здоров'я ім. Гарварда Т. Х. Чана і Бостонського університету, передає Clutch.

Йогурт містить рекордну кількість білка – близько 14 грамів на порцію. Також він багатий пробіотиками, які чинять хороший вплив на здоров'я, особливо на травну систему.

Як й інші молочні продукти, йогурт багатий на кальцій, що робить його особливо корисним для кісток.

Читайте також: Які жири шкідливі для здоров'я

Обираючи молочний продукт (зокрема, йогурт), орієнтуйтеся на склад: бажано, щоб у ньому були відсутні синтетичні інгредієнти та цукор.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook