У ході відвертого опитування чоловіки зізналися в тому, які слова вони терпіти не можуть чути від жінок під час занять сексом.

Читайте також: Експерт пояснив, як знайти ерогенні зони у жінок

Сексологи визначили чотири подібні неправильні слова. Британські соціологи опитали понад 3 500 осіб для того, щоб дізнатися, які ж слова не слід вимовляти жінці в ліжку в жодному разі, повідомляє MedikForum.

Виявилося, що найбільш неприємним для чоловіка є питання жінки "Ти вже там?". Таким чином партнерка зазвичай цікавиться, чи досяг пеніс чоловіка піхви. Але запитання передбачає, що жінка цього сама не відчуває, а це припущення деякі представники сильної статі можуть вважати образливим.

Друге за ступенем антипопулярності запитання − "Ти вже скоро?" про ймовірний час настання чоловічого оргазму. 36% опитаних чоловіків заявили, що ненавидять чути ці слова під час сексу.

Третя фраза, яка дуже сильно засмучує чоловіків, звучить як: "Будь ласка, повільніше!".

Читайте також: Як часто пари займаються сексом: розповіли, чи існує "золотий секс-стандарт"

Ну, а на четвертому місці розташувалися одразу дві фрази, які викликають абсолютно однаково негативне ставлення представників сильної статі. Це "Вимкни світло" і "Швидше, у нас не так багато часу".

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook