Маленька лучанка Аріна Самчук, яка з 4-х років бореться з раком, втратила слух на одне вухо та продовжує уже другий курс хіміотерапії.

Читайте також: Маленькій лучанці терміново збирають кошти на лікування страшної хвороби

Про це в редакції "Під Прицілом" повідомила мама Арінки Вікторія Самчук:

"Ми почали другий блок хімії, який буде триватиме 1, 2, 3, 8 та 15 день, звичайно якщо аналізи будуть дозволяти зайти на неї вчасно. Дай Бог! Сьогодні ми закінчили 3 день хімії, в кінці дали укол для покращення аналізів крові і нас відпускають на квартиру, завтра ми знову приїжджаємо на аналіз крові і на цей самий укол, а на вівторок записались на огляд до ЛОРа, тому що в наслідок передостанньої операції Арінка не чує на праве вушко і також з лівим є проблеми, тому хочемо вирішити це питання, можливо поставити слуховий апарат.

Хочу подякувати кожному з Вас за Вашу будь-яку підтримку, за теплі слова, за допомогу та за Ваші щирі молитви і прошу не зупинятися і продовжувати молитися за нашу дівчинку, ми дуже цього потребуємо. Дякуємо за те, що Ви з нами", – написала жінка.

Читайте також: "Дуже хочеться жити": волинянці, яка більше 5 років бореться з раком терміново потрібні кошти на лікування

Реквізити для допомоги: 

Номер картки ПриватБанку
5363 5426 0273 3926
Самчук Вікторія Вікторівна 

Номер картки USD 
5168 7427 1160 4516
Самчук Вікторія Вікторівна

Номер картки Євро
4731219115576443
Самчук Вікторія Вікторівна

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter