Лідер "Радикальної партії" Олег Ляшко, намагаючись в черговий раз здаватися ближче до народу, став об'єктом обговорення в соціальних мережах.

Читайте також: "Вода в унітазі краще звучить", – Ляшко заспівав в караоке "3 сентября" (відео)

2 листопада народний обранець опублікував фотографію з припискою про те, що нардепа хвилює проблема народжуваності в Україні, передає "Znaj. ua".

На знімку він стояв з жінкою, яка була з коляскою. За словами Ляшка, самі українці постійно скаржаться на мізерну соціальну допомогу від держави за народженням малюка.

В соціальній мережі цей пост сприйняли абсолютно з іншого боку. За словами коментаторів, на фото у жінки дорога коляска, тому про яку матеріальної допомоги може йти мова. Напевно, ця жінка на фото не потребує цих грошей.

"У неї коляска Bugaboo. така для двійнят 2000 (дві тисячі доларів) коштує) і дійсно, за таку державну допомогу не купиш", – написала одна з коментаторів. Також більшість користувачів схиляються до думки, що постановочна фотографія, а коляску взяли для зйомок.

Читайте також: Дружина Ляшка Росіта надягла безглузду сукню за 15 ваших зарплат (Фото)

"Олег Ляжко не дарма позує поруч", – висловлюють свою думку українці. Також під постом почалася ціла дискусія з приводу того, як можна нормально виростити і народити дитину з такою матеріальною підтримкою держави.

"Якщо б мій чоловік не пахав по 2 зміни на заводі, то жили б ми Божим духом. Подивіться на ціни на памперси, на суміші. Як жити? 900 грн в місяць на маленької дитини, яка їсть тільки суміш", – діляться українці своїми проблемами.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter