Шоумен і кандидат у президенти Володимир Зеленськийзаявив, що йде у президенти, щоб зробити країну кращою і не хоче, щоб через п’ять років його президентської каденції хтось сказав йому, що він "такий же, як Порох".

Читайте також: "Розпуску Верховної Ради не буде", – Парубій

Про це він сказав в ефірі програми"Право на владу", передаєУкраїнська правда.

Так, на питання: "Чим ви відрізняєтеся від попередників?", Зеленський відповів, що хоче бути президентом достойної країни і не збирається тікати через 5 років.

"Я хочу бути президентом достойної країни, людиною, яку не наздоженуть після 5 років, дай бог, нормального правління, дай бог, нормальної команди, не хочу, щоб мене на вулиці наздогнав хтось і сказав: "Ти такий же, як Порох", – сказав він.

При цьому на попереджувальні знаки ведучої Зеленський додав: "Вибачте, будь ласка. Це не прізвище. Просто для кожного з нас це дуже сильно наболіло".

За його словами, він хоче привести команду професіоналів і не вказувати їм, що робити, а хоче зламати систему.

Читайте також: Порошенко готує військовий путч, аби зірвати вибори?

"Все це знаєте, схоже на колоду карт краплених, де королі і шістки змінюються місцями всі ці роки, а ставка дуже велика. Ставка страшна – людське життя", – сказав кандидат у президенти.

Він наголосив, що за ці роки з країни поїхало 9 мільйонів людей це ганьба для країни.

"Вибачте, експерти, всі реформи – це все нікому не потрібно. Це все для кого, якщо через 5 років поїде ще півкраїни? Тому це соціальна місія, кожен із нас має зробити все, що він може. Просто взяти, і вийти з зони комфорту, як я це зробив", – заявив Зеленський.

"Я знаходжуся у цьому бізнесі. Але цей бізнес – велика праця нашої команди, але за те, що у мене вийшло я вдячний жителям України, громадянам України, нашій країні. Я став знаменитою і забезпеченою людиною завдяки цій країні. Тому зроблю все, що зможу, приведу розумних людей. Не справлюсь – піду", – наголосив він.

Зеленський додав, що під час першого президентського терміну не можна думати про те, що робити на другому, а робити зміни тепер і зараз.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook