Під час візиту до Пекіну, президент Республіки Білорусь Олександр Лукашенко жбурнув стілець у сторону президента Росії Володимира Путіна, бо той не схотів його вислухати.

Читайте також: Лукашенко з Путіним влаштували феєричний відпочинок на гірськолижному курорті (відео)

Відзначається, що Лукашенко шукав можливість поговорити з Путіним: "Володимире Володимировичу, нам би поговорити". В певний момент поруч з Путіним з’вився Нурсултан Назарбаєв і переконав його вислухати главу Білорусі.

Згідно інформації видання Depo.ua, Лукашенко провів з Путіним дуже емоційну коротку бесіду в присутності першого президента Казахстану. Однак діалог "не пішов" – Лукашенко втратив самовладання, рознервувався, жбурнув стілець, і разом із сином Миколою покинув конгрес-центр, в якому відбувалася зустріч. ЗМІ повідомляють, що Лукашенко, не заїжджаючи в готель, відразу попрямував в аеропорт. Для позапланового вильоту літака президента Білорусі відклали десятки рейсів.

Читайте також: "Ми приречені бути разом", – Лукашенко про майбутнє України, Росії та Білорусі

Відомо також, що голова КНР Сі Цзіньпін нібито був змушений перервати міжнародну зустріч для з’ясування ситуації, що склалася. Він подзвонив Лукашенку, однак абонент не відповідав. "Нічого страшного. Олександр Григорович перевтомився", – прокоментував ситуацію Путін.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook