22-річна Ганна Пилявська вже встигла відзначитися не тільки в моторошній історії із власною дитиною, але й в інших кримінальних сюжетах.

Читайте також: Труп знайшли в сусідньому селі: кінь вбив малолітню дівчинку у полі

Жінка, яку понад місяць розшукували правоохоронці, нарешті, постала перед судом. Правда, поки їй лише висунуто підозру, а не звинувачення. Проте, аби  підозрювана не мала можливості в черговий раз сховатися від правосуддя, найближчі 60 днів вона проведе в Хмельницькому СІЗО.

Саме таку міру запобіжного заходу – утримання під вартою, обрав для підозрюваної Хмельницький міськрайонний суд, повідомляє місцевий інтернет-ресурс "Всім".

Правда, її можуть відпустити під заставу. Однак, судячи з того, що молоду жінку як раз підозрюють у викраденні грошей і цінностей у власних батьків, фінансів у неї немає і платити заставу їй нічим.

Дівчина винесла із будинку батьків коштовності, золоту монету, гроші та рушницю на суму понад півмільйона гривень. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Читайте також: У Луцьку під колеса авто потрапив маленький хлопчик

Загалом, в СІЗО вона перебуватиме до тих пір, поки в Хмельницькому будуть розслідувати справу про розкрадання, а в Чернівцях, тим часом, розслідуватимуть факти загибелі її дитини.

Нагадаємо, що 27 червня цього року на околиці Чернівців, перехожі виявили велику червону валізу з жахливим вмістом. Всередину валізи була "упакована" дитина 2-3-річного віку. Слідству вдалося встановити особу малюка і його матері. Нею виявилася 22-річна мешканка Хмельницької області Ганна Пилявська. Однак "мама" встигла сховатися. Її прикмети були розіслані по всіх відділеннях поліції. І ось 2 серпня жінку затримали в автобусі, який прямував з Хмельницького у Чернівці. Її, за прикметами, впізнали інші пасажири.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook