Зірка студії "Квартал 95" Олена Кравець поділилася ніжним фото з ліжка, шанувальники помітили неймовірну красу артистки без макіяжу.

Читайте також: Ідеальний відпочинок: Олена Кравець показала як відпочиває з дітьми (фото)

Олена є артисткою студії Квартал 95, де виступає вже багато років і є також багатодітною мамою. Вона багато працює над собою, щоб завжди бути в прекрасній формі. Жінка виглядає чудово, причому, часом не соромиться показувати себе без макіяжу. На окремих публікаціях на її сторінці в соціальній мережі Instagram можна побачити найчесніші фото без макіяжу.

Вона не соромиться показувати свою природну красу і навіть часом не використовує його для появи на світських заходах з сім’єю.

Цей раз не став винятком, артистка студії Квартал 95 Олена Кравець вразила фанатів новим знімком. Жінка не соромлячись виклала фото без макіяжу. На фото артистка позує лежачи у власному ліжку та мило посміхається на камеру. Відповідні фото вона опублікувала в Instagram.

 

Читайте також: Олена Кравець вперше показала обличчя своїх двійнят (фото)

Користувачі мережі не змогли пройти повз цього натурального знімка і почали активно коментувати. Так, підписники артистки засипали її компліментами, захоплюючись красою і квітучим зовнішнім виглядом Олени.

"На цій фотці Ви чимось на Джесіку Біл схожа", "Кохання всього мого життя", "Красуня 100 балів", "Ого, я не впізнала", "Ленуся! Ти красуня!","Я без косметики і не дізналася!!!! Треба перестати фарбуватися!!!!!", "Природна краса – найкраща, ніжна і чесна!!!", "Вас не дізнатися з таким кольором волосся", "Натуральна краса! Цінуємо природний образ! Краса в простоті!", "Інша людина, а не Олена Кравець", "Сонечко".

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook