Учора, 25 лютого, до поліції надійшло повідомлення від медиків, що до них з тілесними ушкодженнями звернувся 45-річний житель Луцького району. З’ясувалося, що чоловік постраждав внаслідок ДТП у селі Боратин: невідома особа за кермом легковика зачепила громадянина та зникла з місця події. Потерпілого госпіталізували з травмами до лікарні, йдеться на сайті поліції Волині.

Читайте також: У Луцьку на проспекті сталася аварія: дорожній рух – ускладнено (фото)

У результаті проведення необхідних оперативно-пошукових заходів, а також завдяки камерам спостереження, правоохоронці встановили транспортний засіб і особу водія буквально протягом години.

Поліцейські офіцери Боратинської громади Микола Парфелюк та Сергій Токарський розповіли, що відео з камер спостереження, встановлених у цій громаді, виведене на їхні мобільні телефони. Таким чином, вони в он-лайн режимі спостерігають, що сталось чи коїться в громаді. Поліцейські встановили, що автопригода трапилась близько 8 години ранку.

"У нашій громаді встановлені дуже потужні відеокамери, які розпізнають номерні знаки і обличчя. Таким чином, ми побачили, що водій Renault Sandero на швидкості зачепив чоловіка, який йшов узбіччям, та поїхав далі. Згодом з’ясували, що це 25-річний житель Рівненської області", – розповів Микола Парфелюк.

Підозрюваного доставили на місце події, де далі з ним працювала слідчо-оперативна група поліції.

Читайте також: На Волині зіткнулись дві автівки, утворився затор (фото)

Транспортний засіб вилучили та помістили на арештмайданчик.

Слідчі розпочали за цим фактом кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Поліція з’ясовує усі обставини скоєння ДТП. Триває слідство.

 

 

 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook