На Волині, у селі Забороль Луцького району автомобіль збив дівчинку на пішохідному переході.

Читайте також: У Луцьку на Набережній сталася потрійна аварія за участі інкасаторського мікроавтобуса (фото)

"Кілька хвилин тому водій Daewoo Lanos збив дитину на пішохідному переході в селі Забороль і втік", – таке повідомлення отримали луцькі патрульні 11 січня близько 9 години ранку, йдеться на сторінці патрульних у Facebook.

На місці події встановили, що 9-річна дівчина, учениця 4 класу Заборольської школи, рухалась по пішохідному переходу. У той момент, коли вантажівка зупинилась, аби пропустити дитину, водій легковика почав обганяти її і скоїв наїзд на пішохода. На відео, наданому представником компанії, що розташована поруч, видно, що дівчинка падає, а водій легковика їде далі.

Медики оглянули дитину і, на щастя, ушкоджень не виявили, дівчинка отримала лише переляк, тож її не госпіталізовували.

На місце прибули також слідчий районного відділку поліції та сільський голова Забороля.

Завдяки спільним зусиллям, переглянувши відео з камери спостереження та проаналізувавши відео з реєстратора, патрульні встановили номерний знак автомобіля-винуватця та його власника.

Читайте також: Під Луцьком сталася аварія за участі двох автомобілів (фото)

Через незначний проміжок часу автомобіль, що підходив по орієнтуванню, виявили на одному з в’їздів у Луцьк та зупинили. 67-річний лучанин не зміг пояснити, чому здійснював обгін фактично на пішохідному переході, також сказав, що не зрозумів, що збив дитину, мовляв, подумав, що та просто спіткнулась, тож поїхав далі.

Чоловіка патрульні притягнули до адміністративної відповідальності за ч. 1 ст. 122 (ненадання переваги у русі пішоходам на нерегульованих пішохідних переходах) КУпАП та ч. 2 ст. 122 (порушення правил обгону) КУпАП і наклали штраф в розмірі 425 гривень.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook