У Києві злочинці, погрожуючи перехожому, прикували його кайданками до перил східців. Забравши рюкзак потерпілого, нападники втекли, проте одного з них згодом затримали, іншого – оголосили в розшук.

Читайте також: Вдарив в обличчя та вирвав сумку: на Волині затримували грабіжника

Про це повідомляє прес-служба ГУ НП у Києві.

Начальник Подільського управління поліції Владислав Іщенко розповів, що двоє зловмисників на автомобілі прибули на Поштову площу, при цьому змінивши номерний знак транспортного засобу. Коли вони побачили потерпілого, напали на нього, прикували кайданками до перил східців і відібрали рюкзак з грішми та особистими речами.

"Працівники поліції провели комплекс розшукових заходів та встановили місце знаходження одного підозрюваного, якого згодом затримали. Це – 54-річний раніше судимий місцевий мешканець", – додав начальник управління.

Читайте також: Горе-батько викинув сина з вікна четвертого поверху на Харківщині

За даним фактом слідчим відділом Подільського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Затриманому оголошено про підозру у вчиненні злочину та вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу. Його спільник перебуває у розшуку. Санкція статті передбачає покарання до десяти років позбавлення волі із конфіскацією майна.

 

 

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter