Уранці 16 січня у Харкові двоє невідомих скоїли збройний напад на офіцера Департаменту карного розшуку Національної поліції. У результаті той зазнав важких поранень.

Читайте також: У Луцьку чоловік розстріляв тестя під час сварки

За словами заступника голови Нацполіції В'ячеслава Аброськіна, ім’я замовника вже є відомим правоохоронцям. Також він запевнив, що той обов’язково отримає суворе покарання.

У поліції області, зі свого боку, зазначили, що інцидент стався на вулиці Краснодарській близько 7:30 ранку.

"Встановлено, що коли потерпілий виходив з під’їзду, до нього підійшли двоє невідомих у балаклавах. Нападники вдарили чоловіка та зробили декілька пострілів із невстановленої зброї в область голови, після чого негайно зникли з місця події на автомобілі темного кольору. Попередньо, потерпілого із пораненнями голови та шиї було доправлено до Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги", – повідомили правоохоронці.

У зв’язку з інцидентом і задля встановленням осіб нападників і їхнього затримання, працівники поліції ввели план "Сирена". Крім того, інформацію про подію зареєстровано у Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень.

"Поліція Харкова звертається до громадян з проханням, якщо вам є відомою будь-яка інформація або ви стали свідком події, повідомити поліції за телефонами: 7059300, 93-80-00, 93-50-40 або 102", – долали поліцейські

Читайте також: Батько підстрелив свого сина з пістолета на Запоріжжі

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter