Михайло Добкін вже давно не стільки політик, скільки людина-анекдот і людина-мем

З тих самих пір, як по всій країні розлетілося його знамените "текст трохи по-дебільному написаний" Михайло Маркович не перестає сипати словесними перлами, рясно приправленими відвертим хамством і порадами про те, як, на його думку, потрібно облаштувати життя України, в тому числі і геополітичного характеру.

В першу чергу хамська дотепність Добкіна направлена на жителів західних областей нашої країни, а також всіх тих, хто вважає за краще рідну українську мову "великому і могутньому", не до кінця розуміє, що саме він повинен святкувати 9 травня, 23 лютого, 8 березня і в інші "червоні дні" радянського календаря, в загальному на всіх, хто не поділяє так улюблені Михайлом Марковичем скріпи "русского мира".

Правда, набір епітетів для своїх опонентів у Добкіна не надто вражає різноманітністю. Це в основному "ідіоти", "психопати", "упирі", "рагулі" і, звичайно ж, "дебіли". До останнього визначенням у Михайла Марковича цілком зрозуміле особливо ніжне ставлення. Майже таке ж, як до тортур і страт. Вже дуже любить володар "нудної особи" помріяти про те, як повернувшись до влади, влаштує всім цим "дебілам" і "рагулям" витончені екзекуції.

Не оминула караюча рука Михайла Марковича і видання Антикор. Особливо радує, що журналістів він обізвав не просто "дебілами", а "невиліковними дебілами". Виділив, так би мовити, із загальної сірої "рагульськиї" ворожої маси. А все через те, що співробітники "ДС" трохи переплутали способи кар, які просив у Святого Миколая Михайло Маркович для генпрокурора Юрія Луценка і екс-прем'єра Арсенія Яценюка. У своєму зверненні до Чудотворця Добкін хотів пустити Яценюку "кулю в лоб, а краще три", а Луценка досить було просто "забрати" і неважливо яким способом. Журналісти ж у своїй новині приписали розстріл Луценку, а не Яценюку, про що, звичайно ж шкодують і за що просять у Михайла Марковича вибачення. Хоча потрібно визнати, що загальний зміст його "прохання" від цієї плутанини постраждав вкрай незначно. Тим більше, що бажання Добкіна влаштувати нардепам Сергію Пашинському та Тетяні Чорновіл щось на зразок четвертування з патранням передали без істотних спотворень.