Під час слухання справи по ДТП в Харкові обвинуваченої Олені Зайцевої стало погано.

Читайте також: Гучна ДТП у Харкові: у справі Зайцевої з'явилася нова деталь

Суддя Віктор Попрас оголосив перерву в засіданні. До будівлі суду приїхала машина швидкої допомоги.

Звістка про те, що під час слухання справи у вівторок, 9 жовтня, Зайцеву прямо із залу суду забрала машина швидкої допомоги, сколихнуло соціальні мережі.

Користувачі запідозрили, що Зайцева повторює улюблену схему українських чиновників і прикидається хворою, щоб уникнути покарання, пише "Політека".

"Цей цирковий номер показує кожне у**ище в суді", "Черговий відпрацьований сценарій. Скоро будуть проситися на лікування за кордон", "Брехня, зроблять хвороба серця і дадуть умовно, як невиліковно хворий, а вона вигляді з Харківщини і далі буде тиснути людей!", "Косить су*ара", "Тварина, вбила стільки людей, а зараз їй бачите погано... Та на ній орати потрібно...", – пишуть в мережі.

Читайте також: Смертельна ДТП у Харкові: у МОЗ підтвердили, що Зайцева була під дією наркотиків

"Наркота закінчилася", "Там по-любому в камері холодильник (запакований), мікрохвильова піч, плазма... Плюс особистий косметолог, візажист, масажист...", "Сидить то в тюрмі, але намальовані брови і не похудла, не засохла. Значить і там їй непогано живеться. А 6 життів забрала і як вона може далі жити??", – обурюються українці.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter