Нездійснена мрія: будівництво Стобихівської школи скасували. 20 грудня 2018 року багатомільйонний тендер на будівництво навчального закладу у селі Стобихівка Камінь-Каширського району був скасований.

Читайте також: На Волині перевізники відмовляються обслуговувати людей через жахливий стан доріг

Про це йдеться у сюжеті ТРК Аверс.

Суперечки щодо будівництва школи тривають вже не один рік, десять років батьки чекають будівництва нового освітнього закладу, який відповідав би усім стандартам та потребам учнів.

Під час губернаторства Володимира Гунчика склали проектно-кошторисну документацію за десятки тисяч гривень, проте її так і не використали, тож бюджетні кошти буквально викинули. Коли ж Волинську ОДА очолив Олександр Савченко, першим ділом пообіцяв жителям Стобихівки нову школу, проте обіцянки виявились пустослів’ям, бо ж тендер на будівництво так і не оголошували. Рівно до тих пір, доки батьки не почали виявляти занепокоєння та невдоволення, перестали пускати дітей до школи, і погрожували перекривати трасу біля села. Тож минулоріч, 23 листопада тендер все ж оголосили, відразу з’явилося три пропозиції, проте не минуло й місяця, як аукціон просто скасовують.

На державній відкритій платформі публічних закупівель Прозоро, дата скасування тендеру 20 грудня, причина − неможливість усунення порушень, що виникли через виявлені порушення законодавства з питань публічних закупівель, а якщо конкретніше й простіше – недопрацювання проектно-кошторисної документації.

Читайте також: На Волині у дитсадку виявили спалах кору

Більш детальніше у відео-сюжеті:


Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter