У Луцьку патрульні під час переслідування авто у темну пору доби рухались з вимкненими фарами. Інший водій, побачивши це, наздогнав їх, аби вказати поліцейським на недолік – але через це надибав собі проблем. Після зауваження, яке чоловік зробив поліцейським, його поведінка видалася правоохоронцям підозрілою.

Читайте також: Подвійна ДТП у Луцьку: легковик "влетів" у патрульних (Фото)

Про це йдеться в сюжеті ТРК "Аверс".

Луцьку патрульні, аби наздогнати правопорушників вирішили стати бульш непомітними та стали переслідувати його без фар та включеного світла. Натомість, інший водій, який проїжджав повз та вирішив розказати, що поліцейські грубо порушили ПДР, зіпсував їм усе свято.

Попри те, що самі правоохоронці порушили правила дорожнього руху претензії вони мали саме до водія, який зробив їм зауваження: спочатку незрозуміло чому почали вимагати у нього документи, мовляв, чоловік видався їм підозрілим, а згодом вдалися і до більш жорстких методів – сказали, що повезуть у відділок, аби встановити його особу. Щоправда навіщо – аргументувати не змогли. 

Під час того, як чоловік знімав поліцейських на камеру один з них намагався відібрати телефон.

Сутичка із поліцейськими переросла у сварку.

Читайте також: Поліція потрапила у ДТП на трасі Луцьк – Ковель

Між тим, фактів порушення правил дорожнього руху працівниками поліції є багато, проте ніяких протоколів на це складених нема.

Детальніше дивіться в сюжеті:

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter