Вчора ввечері, 15 квітня, під час ефіру "Голос країни" Monatik представив свою нову композицію "Життя співає", яка увійде в його третій альбом.

Відео опубліковано на Youtube-каналі "Голосу країни".

Читайте також: Скандальна Лобода завдячує своєму успіху луцькому співаку

"Для мене велика честь презентувати свою нову пісню саме на майданчику проекту "Голос країни". Щиро вірю в те, що наше з вами життя заспіває яскравими фарбами. Завдяки тому, що кожен з нас буде множити добро і щастя, підтримувати один одного – життя заспіває. Давайте будні робити щасливими і геть позбавлятися байдужості по відношенню допомоги один одному", – закликає Monatik.

На написання цієї пісні артиста надихнуло знайомство з хлопчиком хворим на рак, який приїхав до нього на концерт в Дніпро, повідомляє "Elle.ua".

Читайте також: "Квартал 95" повеселив соцмережі пародією на кліп Монатіка

"Пролунав дзвінок, мене попросили вийти з гримерки, познайомитися з одним хлопчиком. Якщо мені не зраджує пам'ять, звали його Кирило. Я вийшов і побачив хлопчика: худого, виснаженого... але такого світлого, усміхненого. Нас представили один одному. Сказали, що Кирило приїхав на концерт, але він погано почувався в дорозі (їхали з іншого міста). Його очі, які були наповнені бажанням жити, я не забуду ніколи. Своє почуття безпорадності теж. Очі його батька, неабияк змучені, втомлені, але добрі і з величезною вірою в сина – теж пам'ятаю добре", – розповів Монатік.

Під час розмови хлопчик розповів про себе і подякував артисту за його музику.

"Всю дорогу після концерту я думав про цю зустріч, прокручував мільйони варіантів, шукав можливості хоч якось допомогти. Звичайно, фінансово – це ясно. Але хотілося відобразити правильні висновки. Хотілося, щоб життя, яке затихає – знову заспівало, дзвінко і натхненно. Того вечора з'явилася пісня", – зазначив він.

Через два роки Monatik нарешті презентував композицію, яку присвятив усім, хто втрачає сили і у кого зараз важкі часи.

Читайте також: Виступ, який змусив плакати лучанина Діму Монатіка

У коментарях до відео на YouTube шанувальники вже пророкують пісні "Життя співає" статус "хіта літа".

Відзначимо, що в кліпі на трек "Життя співає" артист планує зняти ВІЛ-позитивних людей. Про це Monatik заявив в інтерв'ю виданню Meduza.

"Ми зараз брейнштормимо з режисером Танею Муінне, з командою, яка зробила вже шість наших попередніх кліпів. Хочемо зробити роботу, яка називається" Життя співає". Щоб вона надихнула людей на щось хороше, правильне. І у людей, які переможуть, є можливість знятися в відео, тому що для них реально є епізоди", – поділився Monatik.

Через велику аудиторію у творчості артиста хтось може посоромитися на всю країну заявити про ВІЛ-статус, але співак впевнений, що потрібно змінити у людей ставлення до ВІЛ-інфікованих.

"Це відштовхує, безумовно, на психологічному рівні. І це неправильно. Це від нерозуміння того, що таке ВІЛ. Мало хто знає, але щоб заразитися від ВІЛ-інфікованого, як би це не звучало, трилітрову банку його слини потрібно випити. Комарі не передають ВІЛ. Потрібно перевіряти голки, коли б'єш татуювання. Точно так само з пірсингом – коли на вписку молодь однієї голкою пробиває один одному вуха. Потрібно просто пояснити, що важливо бути напоготові", – закликає співак.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter