Популярна українська співачка Настя Каменських, яка 4 травня відсвяткував своє 31-річчя, поділилася архівними дитячими фотографіями.

Читайте також: "Happy Birthday, Queen K", – Потап оригінально привітав Настю Каменських з Днем народження

Напередодні свого дня народження артистка дала інтерв'ю виданню "Караван історій", в якому розповіла, зокрема, про дитинство і батьків. Крім того, Настя показала, як виглядала в дитинстві, пише "Newsyou".

"Скільки себе пам'ятаю, завжди знала, що буду зіркою. Батьки виховували мене такою. Ні, у мене не було уявлення: ти – принцеса, а всі інші – нікчеми. Тато і мама робили все, щоб я виросла сильною, самостійною, по-хорошому амбітною, вчили домагатися свого, не здаватися, що не впадати у відчай і завжди йти вперед", – зізналася Каменських.

У 1994 році Настя брала участь в конкурсі "Фант-лото "Надія", який транслювався по УТ-1. Це був її перший співочий конкурс і перше концертне плаття.

"Не дивлячись на те, що батьки мене балували і ні в чому мені не відмовляли, мій характер при цьому не зіпсувався: я не стала зарозумілою, примхливої, самозакоханий. Навпаки, отримала стільки безмірної любові, що дарувала її всім оточуючим", – каже Настя.  

Читайте також: Каменських розставила "безкінечні" ноги з невизначеною метою

"Сім'я у мене музична, і мама завжди хотіла виростити з мене артистку, адже вона свого часу не реалізувалася як сольна співачка і хотіла, щоб я втілила її мрію", –згадує артистка.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter