Російські тюремники вразили новою цинічною заявою про українського бранця Олега Сенцова, мовляв, він після виходу з голодування з'їв цілу курку.

Читайте також: Жахлива витівка: Геращенко розповіла про вчинок бойовиків на переговорах у Мінську

Про це заявив директор Федеральної служби виконання покарань Росії Валерій Максименко, пише 24 канал.

В інтерв'ю російському виданню "Известия", сказав, що начебто працівниця лікарні Лабитнангі з власної ініціативи купила на ринку живу курку.

"І одна жінка-лікар з власної ініціативи поїхала на ринок, купила живу курку, оскубла її і сама особисто зварила з неї прекрасний поживний бульйон. І вона ним практично з ложечки нагодувала ув'язненого. До курки теж дійшла справа, але не всю він її з'їв, звичайно, відразу. У перший раз половину, другу вже доїв ввечері – після різкого припинення голодування відразу багато їсти не можна", – заявив Максименко.

За його словами, вона приготувала з неї бульйон і нагодувала ним політв'язня, а згодом нібито Сенцов за день з'їв всю курку.

Читайте також: Завод Порошенка отримав військовий контракт на десятки мільйонів

Нагадаємо, ще 5 жовтня російська голова Громадської спостережної комісії (ГСК) Єва Меркачова заявила, що Олег Сенцов відмовився від голодування, оскільки вирішив обрати життя, а не смерть. За її словами, він уже їв м'ясо – поки лише курочку, їсть каші, п'є соки. Власне, все те, що, напевно, їсть звичайна людина, у якої не все гаразд зі здоров'ям і яка просто стежить за ним, щоб не заробити якихось недуг.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter