"Укрзалізниця" запустила свої вагони на маршрут Відень – Київ, які пристосовані до європейських колій. Однак у першому ж рейсі вагони "Укрзалізниці" поламались, завдавши великих незручностей пасажирам, інформує ТСН.

Читайте також: Потяги з Волині до Польщі курсуватимуть за новим графіком

Аварія сталась у Австрії 11 грудня. Одна з пасажирок вагону розповіла, що проблеми  почались вже за 15 хвилин після початку руху через пошкодження ліній електропередач. Усіх посажирів поїзда на автобусах завезли у готель, а пасажирів "Укрзалізниці" залишили ночувати у вагоні. Зранку поїзд рушив, але в українського причіпного вагона загорілись колодки. Окрім того, провідники пропонували пасажирам лише чай, хоча у вартість квитка був включений сніданок.

Читайте також: Росія перевела всі потяги в обхід України

"Наш вагон відігнали туди, де вони відстоюються і нас просто залишили у вагоні, де не було ні їжі, ні нормальних умов, ні опалення.

Почалося задимлення, ледь не пожежа. Ми були там одні, тягнули тільки наш український вагон, тому що всіх інших пасажирів забрали автобуси.

Ми просили надати нам автобус, щоб нас довезли хоча б до кордону або у Відень, але нам відмовили. Ми від'їхали всього на 50 кілометрів від Відня", – повідомила пасажирка.

Вцілому вагон "Укрзалізниці" простояв 16 годин. В підсумку людям довелось добиратись до пункту призначення самотужки.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook