Популярний російський співак Філіп Кіркоров представив нове відео на пісню "Колір настрою синій". Ролик виконавця подивилися вже понад 14 млн разів.

Читайте також: Могилевська і Камалія привітали Кіркорова, який виступав у Криму, з Днем народження

Про це повідомляють російські ЗМІ.

У зйомках відео взяли участь багато зірок російського шоу-бізнесу. У кліпі знялись Микола Басков, Яна Рудьковська з п'ятирічним сином Олександром, Григорій Лепс, Ольга Бузова, Тіматі, Іван Ургант багато інших знаменитостей

В "Інстаграмі" актор Станіслав Садальський вирішив прокоментувати появу нового відео. За його словами, співачка Алла Пугачова сильно засмутилася, що колишній чоловік не запросив її на зйомки.

"Прикиньте, навіть Алусик Пугачова подивилася цей шедевр і дзвонить Кіркорову: "Філіп, ну що за фігня? Я із задоволенням зіграла б! Хоч би запитав! Ну що за справи, Філя?" – процитував він в соцмережі.

Актор додав, що і сам хотів би взяти участь в зйомках цього кліпу. На думку Станіслава Садальського, відео зроблено по-хулигански і здорово.

У той же час багато шанувальників розкритикували ролик. У соціальних мережах вважають, що поява Кіркорова в образі підлітка не зробить його більш популярним, а зірки не вплинуть на розміщення композиції в музичних чартах.

Читайте також: Віталій Козловський таємно виступав на концерті до 9 травня в Росії

Варто відзначити, що раніше епатажний російський співак Філіп Кіркоров опинився під шквалом критики у соцмережі, похвалившись ексклюзивним нарядом, який отримав в подарунок від відомого бренду в Португалії, куди приїхав супроводити учасників "Євробачення-2018" від Молдови – гурт "DoReDos".

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter