Сепаратистка та пособниця терористів "ДНР" Анна Ільясова розповіла, як на відпочинку на одному з островів розгулювала в футболці з "прапором ДНР". Зустрічні мов впізнавали Донецьк, як і всю Україну, як частину Росії.

Читайте також: 15-річна дівчинка загинула від розриву гранати на очах у дідуся

Про це сепаратистка написала на своїй сторінці у Facebook.

"Коли йшла по місту, багато людей вдивлялися що за прапор і багато хто цікавився що за країна. Багато мене запитували: "You from?" Я відповідала: "I'm from Donetsk People's Republic". Всі відразу відповідали без вагань, ooo it's Russia! It's so good! Так що люди про нашу республіку знають і багато хто розуміє, що відбувається", – заявила сепаратистка.

Ця розповідь розлютила користувачів мережі, які назвали історію Ільясової "казкою для ватників". Також висміяли, що найімовірніше, за кордон вона полетіла саме з паспортом України.

Читайте також: Як українці ввозять "євробляхи" на окуповані території через Волинську митницю

"І відпочивати дівчина щось не в Крим поїхала?", "Де фото прекрасного острова? Або цей фейковий пост писався в якомусь донецькому кафе? Здається, зовсім все погано з тролями в "ДНР", "На Сахаліні відпочиває? Або на Курилах? Гнида, ще, швидше за все, з українським закордонним паспортом", – пишуть коментатори.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter