Виявилося, що голова, яка була в пакеті в неадекватної жінки, затриманої у Харкові, за попередніми даними, належить її дочці.

Читайте також: Гола жінка йшла дорогою з відрізаною дитячою головою (фото 18+)

Про це інформують на сайті Національної поліції України в Харківській області. Правоохоронці зазначили, що про злочин сповістив брат підозрюваної.

"30 квітня приблизно о 06:00 у Холодногірський відділ поліції надійшло повідомлення про те, що по вулиці Полтавський шлях іде оголена жінка. Виїхавши на місце події, поліцейські виявили громадянку в неадекватному стані. В одній руці вона тримала ніж, в інший – пакет, у якому була відрізана жіноча голова", – йдеться в зверненні.

Як стверджує поліція, щось пояснювати чи розповідати жінка відмовилася. Для з'ясування обставин події її доправили у вищезгаданий відділ поліції.

Однак 30 квітня о 8:25 зі служби "102" до Дергачівського відділу поліції надійшла інформація про звернення 40-річного жителя села Подвірки. Він повідомив, що вранці за місцем проживання у сусідній кімнаті виявив обезголовлене тіло своєї 11-річної племінниці. Чоловік мешкає в будинку разом зі своєю 38-річною сестрою та її дочкою. Жінку звати Тетяна П'янова. Убиту дівчинку – Христина.

На місце НП виїхала слідчо-оперативна група Дергачівського відділу поліції. Інформація про ці події зареєстрована в журналах обліку територіальних підрозділів поліції. Всі обставини з'ясовуються.

Дядько загиблої вже дав свідчення поліції. Він розповів, що сім'я жила бідно, але мати постійно працювала. Що стосується дівчинки, то вона, за його словами, завжди гарно виглядала.

Сусід же додав, що затримана нібито була абсолютно адекватною. Також сусідка-пенсіонерка розповіла, що, можливо, у жінки були проблеми з психікою. Поліція оточила будинок в селі Подвірки, де мешкала сім'я.

Поліція зазначила, що, за попередньою інформацією, на момент скоєння злочину вона не була під впливом якихось речовин.

"Ми не розуміємо, що з нею було. Буде експертиза, вона покаже, що з нею трапилося. Візуально ознак алкогольного або наркотичного сп'яніння не виявлено", – сказали у відділі комунікації ГУНП в Харківській області.

Читайте також: Всю ніч шукала дорогу додому: розповіли страшні деталі загибелі загубленої 6-річної дівчинки

У свою чергу сусідка і близька подруга Тетяни П'янової заявила, що жінка не могла скоїти такий злочин без стороннього втручання. Жінка зазначила, що матері Христини нібито могли щось підсипати, щоб затуманити розум.

За словами ще однієї знайомої П'янової, жінка була екстрасенсом і проводила обряди. Також у мережі оприлюднили повне відео гонитви та затримання неадекватної. Її переслідували чотири екіпажі поліції. Жінка бігла голою по проїжджій частині й розмахувала ножем.

За фактом вбивства матір'ю своєї дочки поліцейські відкрили кримінальне провадження за п.2 ч.2 ст.115 (умисне вбивство малолітньої дитини) Кримінального кодексу України. Дана стаття передбачає позбавлення волі на термін від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі.

У мережі з'явилося відео судового засідання, де П'яновій обирали запобіжний захід. Вона вела себе агресивно, грубила судді, поліцейським і журналістам.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook