Обладнання для анестезії та реанімації обійдеться Волинському обласному дитячому територіальному об’єднанню в 14,306 мільйона гривень, – повідомляє ІА Волинські новини.

За цю суму заклад планує придбати чотири наркозно-дихальних апарати, чотири електричних аспіратори, дев’ять перистальтичних помп, десять шприцевих інфузійних насоси та вісім відкритих реанімаційних систем. Усю медтехніку лікарня має отримати до 31 грудня 2017 року.

Свої пропозиції для участі в закупівлі вже подали ТОВ РЕНЕССАНС-МЕДИКАЛ та Торгово-промислова компанія «Н.З.Техно». Аукціон, на якому визначать переможця, розпочнеться 8 грудня.

Окрім того, Волинське обласне дитяче територіальне медичне об’єднання повідомило про намір придбати лабораторне обладнання загальною вартістю 925,12 тисячі гривень. Йдеться про два напівавтоматичні коагулометри, біохімічний напівавтоматичний аналізатор, аналізатор для вимірювання глюкози та лактату в крові, два гемоглобінометри та автоматичний гематологічний аналізатор, які мають поставити на базу медичного закладу також до 31 грудня.

Уже розпочато подання тендерних пропозицій щодо закупівлі, яке триватиме до 15 грудня. Аукціон призначено на 18 грудня.