У столичному торгово-розважальному центрі на Оболоні поліцейські склали адмінпротоколи на неповнолітніх правопорушників і їх батьків.

Читайте також: Бив руками та пательнею: 17-річний хлопець мало не забив молодшу сестру (фото)

Поліцейські проводили рейд "Діти вулиці" з попередження пияцтва та тютюнопаління серед молоді, повідомили у відділі комунікації поліції області.

"Під час заходу правоохоронці виявили та зафіксували три факти, коли неповнолітні розпивали алкогольні напої. На них склали протоколи про адміністративні правопорушення", – йдеться в повідомленні.

Читайте також: "Біжи або помри" – нова небезпечна гра для дітей

Як встановили поліцейські, підлітки просили дорослих або старших друзів купити їм алкоголь в супермаркеті, а потім вживали його в фуд-зоні торгового центру. Крім того, правоохоронці зафіксували крадіжку шоколадок з супермаркету, вчинену трьома підлітками.

"Також працівники поліції склали 5 протоколів на батьків неповнолітніх правопорушників за невиконання обов'язків щодо виховання дітей і один протокол на дорослого за розпивання алкоголю в громадському місці", – додали в поліції.

Всі адміністративні матеріали передали до суду і в службу у справах неповнолітніх для проведення профілактичної бесіди з підлітками та їх батьками.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook