Волинська облспоживспілка вчергове програла суд Луцькій міській раді щодо земельної ділянки під Центральним ринком. Про це радник міського голови Ігор Поліщук повідомив у Facebook.

Читайте також: Що думають лучани про перенесення Старого ринку

"У Рівненському апеляційному господарському суді завершився розгляд справи щодо правої сторони Центрального ринку. Перемога – за Луцькою міською радою, як і в першій інстанції", – йдеться в дописі.

За словами Ігоря Поліщука відтепер оренда земельної ділянки площею 2,2125 гектара Волинській облспоживспілці остаточно припинена.

"Це ще один надважливий крок у питанні наведенні ладу в Старому місті. Дякую професійній команді юридичного департаменту Луцької міської ради", – зазначає він.

Читайте також: "Старий ринок потрібно забирати з-під стін замку", – Андрій Покровський

Нагадаємо, 10 лютого суд відмовив у задоволенні заяви Волинської обласної спілки споживчих товариств про забезпечення позову щодо знесення паркану на Старому ринку. Зокрема, облспоживспілка просила заборонити демонтувати огорожу навколо ринку, яку хоче витребувати у КП "Луцькі ринки", однак суд відмовив.

Також раніше ми розповідали про те, що завдяки скандалу навколо перенесення Центрального ринку вдалося виявити бота, який поширює серед лучан фейки та вдається до маніпуляцій суспільною думкою.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook