Ольга Скабєєва, російська ведуча-пропагандистка ток-шоу "60 хвилин", яке виходить на телеканалі "Россия-1", спробувала взяти інтерв'ю у членів української делегації ПАРЄ, але отримала "відсіч" у вигляді гімну України.

Читайте також: "Пропа*андони" із "Раша ТіВі" забилися в істериці через законопроект Олександра Шевченка про заборону "русского міра" в Україні (відео)

Пізніше в ефірі пропагандистського каналу Скабєєва розповідала про те, що сталося: "Люди спітніли, очі налилися кров'ю, слова, які вони вимовляли: смерть ворогам, смерть Росії, смерть тобі". Відповідне відео показало "Настоящее время".

На записі представники України у відповідь на запитання ведучої російського телеканалу заспівали український гімн, а потім скандували "Слава Україні!", "Героям Слава!", "Слава нації!", "Смерть ворогам!".

Скабєєва підходила з мікрофоном до них, але чула лише український гімн і коментувала на камеру: "Ось подивіться, це українські депутати, зверніть увагу, це сучасна українська влада".

Читайте також: Як українці та росіяни ставляться один до одного: опитування

Також слова обурення російської пропагандистки на росТБ процитував "Обозреватель".

"Коли закінчилося засідання, вивалилися сюди в ці кулуари українські депутати, оточили мене, почали скакати, вибачте, будь ласка, за непарламентський вислів, скакати як макаки. Як це було у 2014 році, коли нам розповідали про "москаляку на гілляку","хто не скаче, той москаль". Стрибали навколо мене, оточили і взяли в щільне кільце, співали український гімн – на здоров'я, нехай співають! А далі – зігували і виконували те саме визнане в усьому світі "нацистське привітання!" – розповідала Скабєєва в прямому ефірі.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter