У будь-який момент у житті кожного з нас може виникнути момент, коли потрібно звернутись за оперативною допомогою до правоохоронців. Проте, навіть встигнувши зателефонувати на «102», не завжди можна бути впевненим у тому, що поліція вже їде до вас. Подібний випадок трапився у одному з під’їздів на вулиці Львівській, у Луцьку.

Читайте також: Лучанин і житель Житомирщини затримані за шахрайство з поштовими посилками на 1 млн грн

Про це у Фейсбук спільноті "Я люблю Луцьк" написала місцева мешканка Ірина Зиза.

"Люди добрі, скажіть будь-ласка навіщо нам поліція, яка не прибуває на виклик! Вчора близько 16 години, до під'їзду зайшли двоє невідомих, дістали невідому речовину і щось там робили", – обурюється лучанка.

Жінка зазначає, що якраз в цей час йшов її чоловік, який попросив хлопців прибрати за собою, але у відповідь молодики крикнули "іди сюди" та побігли за ним.

"Мій чоловік вибіг з під'їзду і закрив двері. Після чого було зроблено два виклики в поліцію мною і чоловіком. Чоловіку сказали патруль вже виїхав, очікуйте. До сьогодні очікуємо! Не дай Боже, а якби мого чоловіка зловили та побили, чи ще гірше, то можливо б вони тоді приїхали?!" – резюмує Ірина Зиза.

Лучанка додає, що переважну більшість мешканців під'їзду складають пенсіонери, тому не пов’язує часту появу наркоманів з тим, що у якійсь квартирі продають заборонені препарати. 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook