Очільник Волинської ОДА Олександр Савченко потрапив в список  губернаторів за виконинами обіцянками.

Читайте також: Очільник Волинської ОДА посів 12 місце у рейтингу губернаторів

Аналітичний портал "Слово і діло" опублікував оновлений рейтинг губернаторів України за кількістю виконаних обіцянок. Як і минулого разу, у вересні 2018 року, його очолив голова Дніпропетровської обласної держадміністрації Валентин Резніченко, який виконав 88 своїх обіцянок з 120.

Натомість очільник Волині зайняв лише 17 місце, виконавши 6 обіцянок з 21.

Юлія Світлична, голова Харківської обласної державної адміністрації, посіла друге місце серед відповідальних губернаторів. На її рахунку 63 виконаних обіцянок з 113 даних.

Читайте також: У голови Волинської ОДА − новий заступник

Голова Закарпатської обласної державної адміністрації Геннадій Москаль дав 100 обіцянок і 47 виконав.

Ще у 2015 році він дав слово, що докладе максимум зусиль для зменшення потоку нелегальних мігрантів, які намагаються проникнути в Угорщину з боку Закарпаття. Почалися міжвідомча прикордонна операція "Кордон" і оперативно-профілактичні заходи "Мігрант". Протягом 2016 року на українсько-угорській ділянці кордону було затримано 213 нелегальних мігрантів, а в 2017 році їх кількість скоротилася до 84.

Москаль також обіцяв відновити Боржавську вузькоколійку між Іршавою, Хмільником і Виноградовим. "Укрзалізниця" спільно з Міністерством інфраструктури України, Закарпатською облдержадміністрацією та іноземними партнерами реалізувала туристичний проект, в рамках якого з міста Гайворон Кіровоградської області в Закарпаття прибув паровоз ГР-280, побудований майже 70 років тому в Німеччині. Завдяки цьому в Україні запустили перший туристичний потяг.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter